• Over ons

City Life Church is een jonge gemeente, gesticht door mensen met een grote passie om in Zwolle iets op te gaan bouwen waar je elke zondag met verwachting naar toe mag gaan. Een plek waar mensen enthousiast worden voor Jezus!

City Life Church Zwolle is niet een gebouw, het is een levendige, bloeiende groep mensen die samen optrekken, delen met elkaar en elkaar opzoeken om God te aanbidden. Om samen op reis te gaan en te zien hoe God mensenlevens verandert. Om te leren hoe je jezelf kunt ontwikkelen en ontplooien.

Arnoud & Patrícia Sturing

Arnoud & Patrícia zijn de voorgangers van City Life Church Zwolle. Ze zijn uit Brazilië gekomen en zijn in 2011 met City Life Church Assen gestart. Naast Assen zijn ze sinds januari 2016 ook de voorgangers van City Life Church Zwolle. Een nieuwe start voor CLC Zwolle als kerk. Samen met alle teams bouwen ze aan een plek waar mensen groeien in hun relatie met Jezus en enthousiast worden voor God.

Zij zien een kerk die relevant is in zijn tijd en mensen aanmoedigt om elkaar en Jezus beter te leren kennen. Een kerk die omziet naar de ander. Wanneer je op zondag langs komt, vinden ze het leuk om even kennis met je te maken.

Erald & Mathilde van de Ridder

Sinds 2010 zijn we aangesloten bij CLC Den Haag. Deze grote en groeiende gemeente wordt geleid door Erald en Mathilde van de Ridder. We worden enorm geïnspireerd door CLC Den Haag en onze voorgangers worden door Erald & Mathilde gecoacht. Als je vaker in CLC Zwolle komt, is het je vast opgevallen dat de pastors uit Den Haag regelmatig spreken in onze diensten en op onze evenementen.

Hillsong Network

Via CLC Den Haag zijn we verbonden aan Hillsong en maken we deel uit van het wereldwijde Hillsong Netwerk!

Onze visie

Uitreiken naar onze wereld en haar beïnvloeden door een grote, groeiende, inspirerende kerk te bouwen waar generaties Jezus, Zijn gemeente en de Bijbel leren kennen en liefhebben. Een aantrekkelijk en gepassioneerd thuis waar God graag werkt temidden van Zijn volk. Waar mensen door vernieuwd denken veranderd leven in Gods beloften en groeien in liefde, leiderschap en invloed, zowel in Gods huis als op elk ander gebied in de wereld rondom ons.

Onze waarden

  1. We leven voor Gods doel.
  2. 
We zijn relationeel en persoonlijk in alles wat we doen.
  3. We dienen vanuit overvloed.
  4. We hebben een excellente houding.
  5. We zijn vrijgevig.
  6. We nemen verantwoordelijkheid.
  7. We gaan mee met ‘the flow’.